Euroopan unioni
ProMaint 2017

Anna palautetta

Yhteystiedot

Hae

layer1-background layer1-sublayer1 layer1-sublayer1 layer1-sublayer2

ProMaint 2017

- kehittää teollisuuden käynnissä- ja kunnossapidon osaamista

layer1-background layer1-sublayer1 layer1-sublayer1 layer1-sublayer2

ProMaint 2017

- tutkii ja kehittää innovatiivisia menetelmiä huipputekniikan osaamisen parantamiseksi

Oppilaitokset

ProMaint 2017 -projektin toteuttavat neljän oppilaitoksen teknologia–alan toimialat. Yhteistyössä on mukana muitakin asiantuntijoita oppilaitoksista, kuten tietohallinnon, verkkopedagogian ja osaamiskartoitusten asiantuntijoita.

  • Amiedu
  • Saimaan ammattiopisto Sampo
  • Turun Aikuiskoulutuskeskus
  • Länsirannikon Koulutus Oy WinNova.

Projektin toteuttajat huomioivat toiminnassaan oman alueensa teollisuudenalat ja eri teollisuudenalojen erityistarpeet.

Amiedu

Amiedu on ammatillinen aikuiskouluttaja, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedu tarjoaa tuloksellisia ratkaisuja työyhteisöjen ja yksilöiden osaamisen kehittämiseen. Liikevaihto vuonna 2010 oli 33,4 M€ ja henkilöstöä noin 400. Amiedussa opiskelee vuosittain lähes 23 000 aikuisoppijaa. Amiedua ylläpitää Ami-säätiö.

Amiedun toimipaikka Valimotie 8 Helsingin Pitäjänmäessä
Kuvassa Amiedun toimipaikka Valimotie 8 Helsingin Pitäjänmäessä.

Turun Aikuiskoulutuskeskus

Turun Aikuiskoulutuskeskus on ammatillinen aikuiskouluttaja, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Turun AKK tarjoaa tuloksellisia ratkaisuja työyhteisöjen ja yksilöiden osaamisen kehittämiseen. Liikevaihto vuonna 2010 oli noin 18 M€ ja henkilöstöä noin 200. Turun Aikuiskoulutuskeskuksessa opiskelee vuosittain noin 9000 aikuisoppijaa. Turun aikuiskoulutuskeskusta ylläpitää Turun Aikuiskoulutussäätiö.

Turun AKK:n Artukaisten toimipaikka
Kuvassa Turun AKK:n Artukaisten toimipaikka

Saimaan ammattiopisto Sampo

Saimaan ammattiopisto Sampo on monipuolista aikuiskoulutusta tarjoava oppilaitos. Sampo kehittää ja toteuttaa työelämä- ja asiakaslähtöistä koulutusta sekä yksilön että yrityksen tarpeisiin elinikäisen oppimisen periaatteita soveltaen. Toimipaikat sijaitsevat Lappeenrannassa ja Imatralla.

Sampo toteuttaa koulutusta seuraavilla koulutusaloilla: kielet, kuljetusala, liiketalous, luonnonvara-ala, majoitus-, ravitsemis- ja puhdistuspalveluala, metalli- ja prosessiteollisuus, henkilövalmennus, rakennus- ja sähköala, sosiaali- ja terveysala sekä vaatetus ja sisustus.

Sampo
Kuvassa Sampon toimipaikka Kertakaari 5 Imatralla.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

Toimivat työelämäyhteydet ja laadukas työelämäyhteistyö ovat keskeisessä roolissa, kun WinNova tarjoaa monialaisia kehittämispalveluja ja koulutuksia.

Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä. WinNovan työelämäpalveluissa yhdistyvät ammatillisen koulutuksen vahva osaaminen sekä pitkäaikainen kokemus yrityksille ja julkisen sektorin työyhteisöille tarjottavista palveluista.

WinNovaan perustettiin asiakaspalveluyksikkö 1.1.2013 alkaen. Yritys- ja työyhteisöasiakkaita autetaan mm. oman liiketoimintansa kehittämisessä sekä uusien koulutusideoiden ja rahoitusvaihtoehtojen suunnittelussa.

WinNovan Laitilan toimipaikka
Kuvassa WinNovan Laitilan toimipaikka.

Huomaa, että Kunnossapitoyhdistys Promaint ry ja ProMaint 2017 –projekti ovat eri asioita, vaikka tekevätkin läheistä yhteistyötä samasta aihepiiristä. Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n nettisivut ovat osoitteessa http://www.promaint.net.

Copyright ProMaint 2017

Suunnittelu ja toteutus DevNet Oy